Sziasztok,
az Otthon Melege Program kapcsán hűtő vásárlás előtt állunk, és az alábbi, megfizethető árú A++ alsó fagyasztós kombinált típusokat néztem ki kis családom számára:
• BOSCH KGV 36 UL 30 S
• LIEBHERR CU 3311
• LG GBB329SWJZ
• WHIRLPOOL BSNF 8152
• SAMSUNG RB29FERNCSA EF
A típusok felszereltségével alapvetően tisztában vagyok, leginkább a gyártó megbízhatósága és a magyarországi szervízháttér minősége érdekelne. A fenti gyártókkal milyen tapasztalataitok vannak?
A Bosch például hiába német gyártó, származási országnak Törökországot jelölték meg. Aztán csudajókat olvasni a Liebherr-ről, ameddig bele nem futottam az alábbi irományba.
A Whirlpool-ról ebben a topikban visszakeresve is hideget-meleget olvasni ("Whirlpool a király"-tól kezdve a "soha többet Whirlpool"-ig terjed a skála).
Ti melyik gyártótól vennétek? A hangzatos funkciók alapvetően nem érdekelnek, jó ha vannak, de inkább egy időtálló gépet szeretnénk, ami nem megy tönkre 3 éven belül.
A jelenlegi Lehel-Zanussi gép tökéletesen működik bármilyen hiba nélkül 1998 óta folyamatosan. Még arra is gondoltunk, hogy kár lecserélni egy modern vacakra, ami tönkremegy hamar... Minden véleményt és hozzászólást megköszönök.