Tehát csütörtökön megitattam vele annyit, amennyit mondtam, a többi napra adtam napi 3 tasakot.... hétfőn este le volt törve, mert aznap közölték vele, hogy parkinson és még egyéb más bajokat is találtak....kedden, amikor mentem a klinikára, akkor írta, hogy már úton van és ne haragudjak... (jaa előző napokban hírt kapott a feleségétől, hogy epegörcsökkel, meg valami fertőzéssel a sürgin volt, szóval minden összejött neki.... Amikor elnézést kért tőlem, hogy igazán sajnálja, hogy elkerültük egymást, akkor én annyit írtam, hogy ne foglalkozzon velem! (arra gondoltam, hogy van elég baja, azzal ne törődjön, hogy én a dobozokkal bementem a klinikára, én helyben vagyok...) Aztán este ráírtam, hogy hazaért-e.... semmi válasz, másnap este "???" ezt küldtem, megnézte és azóta sem válaszolt... Nem tudom mi lehet vele!!
Amikor elkerültük egymást, akkor még a feleségem is azt mondta, hogy küldjem el neki partneremmel, aki ott lakik... Aztán, mivel fogalmam sincs, hogy mi történt vele, ezért úgy érzem, hogy érvénybe lép az a régi mondás, hogy segíteni csak azon lehet, aki hagyja :( :(