Párizs73 Creative Commons License 2017.08.26 0 1 333

HA NEM KELTED AZT A LÁTSZATOT AKKOR MIÉRT SZÜLETTEK AZ ILYEN KOMMENTEK???? 

teerted 2017.03.20
-4 6 58839

Fenyvesic kórtárssal akkor ismerkedtem meg a féjszbukon, amikor egymástól függetlenül próbáltuk elmagyarázni az egy sárkányfű-árusnak, hogy nem igazán tisztességes dolgot művel. Később ő azzal is ajánlotta ezt az indexes topikot, hogy itt a topiklakók együttes erővel űzik el ezeket a gátlástalan férgeket. Egy nagyon jó, egymást segítő társaságra találtam. Mindenki tőle telhetően igyekezett segíteni a sorstársainak. Én is sokat profitáltam az itt olvasottakból.

Amikor felbukkant egy-egy sárkányfű-árus, akkor szinte pillanatok alatt lepleztük le a csalókat. Bizonyára emlékeztek még Azarafael topiktársra, aki a "saját" gyermekének a "gyógyulásáról" számolt be nekünk. Egy kicsit még kérette is magát, hogy elárulja a gyógyközpont nevét: Fullimmun Gyógyközpont. Ez a társaság a Rezveratrolt tartalmazó szőlőlékúrára alapozta az "egyensúlyhelyreállító" programját. Természetesen átverésről és  lehúzásról volt szó. Kb. két milláért meg lehetett vásárolni a "gyógyulást". Azóta a "reklámarc" eltűnt, és a Gyógyközpont is erősen korlátozta az internetes jelenlétét. A legkitartóbb hiéna, Gáspár Roland a RAIN SOUL és CORE termékek csodatévő hatásáról zeng ódákat. Egy idő után kénytelen volt illegalitásba vonulni, mert e topik lakói elég egyértelműen elhajtották. Most már csak csendben figyel, és ha új potenciális áldozat jelenik meg, akkor már csak privát levélben ajánlja a cuccait a legképtelenebb történetekkel.

A hozzászólásokból kiderül, hogy szinte mindegyikünk próbálkozik az onkoterápia "kiegészítésével" valamilyen formában. Fenyvesi kórtárs és én is bedőltünk a Culevitnek. Amikor kiderült, hogy egy  kalap sz@ar az egész, akkor kidobtuk. Egyszer, amikor a főnökeim hazajöttek Amerikából, akkor mindegyikünk kapott egy-egy indián bölcsességet tartalmazó táblácskát. Nekem ez jutott:

"Tanulj mások hibáiból, mert nem élsz olyan sokáig, hogy az összeset saját magad kövesd el!"

Ezt szem előtt tartva, figyelek mások tanácsaira, de utánanézek annak, amit mondanak és írnak. Ha hasznosnak találom, akkor megfogadom, ha nem akkor továbblépek. Én is leírom a saját tapasztalataimat, amelyeken aki akar, elgondolkodhat.

Amikor fekszik az ember a kórházban, és órákon keresztül csöpög belé az anyag, időnként elbóbiskol. Amikor kinyitja a szemét, és azt látja, hogy a mellette lévő ágyon a szunyókáló sorstársának valaki éppen le akarja nyúlni a pénztárcáját, a mobilját, vagy valamilyen más értéktárgyát, akkor két dolgot tehet. Szorosan megmarkolja a saját cuccait, és ismét lehunyja a szemét, hagyva, hogy ellopják a társa holmiját. Fe azt is megteheti, hogy fellármázza a kórházat, amivel megakadályozza a lopást. Én ez utóbbi szoktam tenni. Amikor azt tapasztalom, hogy a csodaszerárusok a sorstársaimnak az életét akarják ellopni, vagy legalábbis megrövidíteni a hatástalan szereik és módszereik árusításával, akkor sem hunyom be a szememet, nem ignorálom ezt az aljas viselkedést, hanem igyekszem felhívni a többiek figyelmét az éppen ügyeletes féreg tevékenységére.

Ebben a topikban eddig sikeres volt a „sárkányelhárítás”. Valószínűleg ez az oka annak, hogy Gáspár Rolandnak, a RAIN International reményteljes MLM-huszárjának ez nagyon csípte a szemét, és most taktikát váltva próbálja szétverni az eddig egységes társaságot. Úgy tűnik, ez sikerülni fog neki."

Előzmény: Rainmanus (318)