Mr.Aljzo Creative Commons License 2017.08.25 -1 1 320

Volt már valaki közületek ilyen vagy hasonló helyzetben?!

Hogy lehet a következő helyzetet kezelni?  Az életem mostanában nehéz volt, előző albim elúszott csőtörés miatt, a tulaj a szoba falat, mindent szétvert mert minden nyirkos a csőtörés miatt. Kvázi a szabadságom alatt volt szoba, nincs szoba.. rengeteg gondot okozott, hol is aludjak, kb hétről hétre. Nagy nehezen kikötöttem egy szálláson, de a munkahelyem még mindig a régi, a kollégák továbbra is seggfejek, és ezek eléggé nyomot hagynak rajtam... Szóval a szitu a következő. Álltam sorban egy német boltban, előttem állt pár boldog, 64 foggal vigyorgó fiatal, látszólag semmi gondjuk az életben, van rendes lakásuk, barátok, tökéletes életük és idejük, hogy a kasszás nővel bájologjanak, amíg nekem meg sietős mert épp éhes voltam vagy akármi.. vagy csak nem bírom látni ezt a sok boldog, bájolgó gyökeret..Miután fél óra bájolgás után végre lekoptak a " kis drágák", a kasszás mivel én nem vigyorogtam 64 foggal, nem mosolyogtam mert kurva nehézségek vannak az életemben, nem úgy mint előttem levőknek, tök paraszt volt...Lehet részben azért mert sorban állásnál, főleg ilyen ha ilyen gyökerek állnak előttem, hajlamos vagyok elküldeni őket... jó magyarosan.. Na szóval tök paraszt volt a kasszás, és most az van, hogy az ilyen kis "happy drágák" a sztár vásárlók, akinek meg gondok vannak az Életében és nehezebb a mosolygás, az meg le van ejtve vagy mi? Szóval hogy lehet ilyen szitut kezelni? Úgy értem, megoldani, hogy ezek a gyökik hamarabb elhúzzanak, stb? Kicsit proiblémás a helyzet tudom... Ja és a kasszás milyen alapon vél engem kevesebbnek? Ugyanúgy vásárlok, fizetek csak épp nehéz Életszakaszban vagyok.... Én munkahelyen igyekszek minden vendéget egyenlően kezelni, visszafelé mégsem ezt kapom?!...Tisztelet a kivételnek... Előre is köszi a segítségeket.