Haverom volt kint a helyszínen. Ő azt mondta, hogy többször fogta a vállát a meccs közben. Nála ez volt eddig is a problémás és nagyon úgy néz ki, hogy sajnos nem tud kijönni belőle. Pedig látszik, hogy egy Balázs Attila szint (top 200) simán benne lenne. Már múlt héten is döntőzött, itt is mehetett volna addig, mert a játéka meg volt hozzá. Szóval kb. pár hónap alatt elhagyhatta volna a future tornákat és mehetett volna a Challengerekre, de a sérülés közbe szólt és így, hogy megint a váll a probléma így szerintem egy ígéretes karriertől búcsúzhatunk.
Itt van cikk róla: (mármint a régi sérüléseiről) http://www.origo.hu/sport/egyeni/20170409-sulyos-serules-utan-kesz-a-visszateresre-a-teniszezo-valkusz-mate.html
Na mindegy a fiatalok közül maradt Piros Zsombor, ő ment két meccset eddig. Vele csak az a bajom, hogy ahogy nézem a képeket és haverom beszámolóját hallgatom, hogy iszonyat kicsi a teniszhez és az alkata is gyenge (de ez legaláb javítható). Így pedig nehéz komolyan számolni vele. Nincs akkora upsideja, mint Valkusznak lenne. Marci és Balázs után megint egy nagyobb űr lesz a férfi teniszben, de cáfoljon rám Piros.
Egyébként Balázs Attilát egyáltalán nem értem minek indult itt el. Neki ez a pont amit itt tud szerezni kb. semmi. TOp 200ban nem kellene a future tornákat eröltetni. PLusz én egy picit haragudni is fogok rá, ha mondjuk pont Piros elöl veszi el a pontokat akinek sokat segítenének ezek.