_chillout_ Creative Commons License 2017.08.24 -2 1 4703

Tisztelt Modik,
A Rak topicbol atszivargott vita kapcsan szeretnem leirni a velemenyem, mostmar sokadszor. Mielott barki barmivel meggyanusit, csak azert, mert nem a tobbseg velemenyet kepviselem, szeretnek megnyugtatni mindenkit, hogy nem hiszek az alternativ gyogymodokban es elitelem a felelem vamszedoit. Magam is erintett vagyok a betegsegben, mostmar ossze sem tudom szamolni, hogy hany oldalrol. A kesben hiszek, a kemoterapiaban, a sugarkezelesben, es a kegyes halalban.
Ezzel egyutt ugy erzem, hogy szot kell emelnem a hajtovadaszat ellen, ami Rainmanus ellen folyik. Aki megadja az e-mail elerhetoseget akar az adatlapjan, akar egy hozzaszolasban, az hozzajarul ahhoz, hogy boldog-boldogtalan e-mailekkel bombazza. Ugyanigy, ha kiirom a hatamra a telefonszamomat, hozzajarulok ahhoz, hogy idegenek felhivjanak. Az e-mail tartalmaval lehet egyeterteni vagy nem egyeterteni, de maganlevelezes tartalmat forumon, irl adatokkal kiteregetni nem vall tul nagy jellemre. En ertem, hogy a ket topictars a kozosseget probalta vedeni, amikor szabalyzatba utkozo modon szemelyes adatokat tettek kozze a forumon, de ez nagyon durvan megserti a forum szabalyzatat. Es sajnos a moderatorok efolott szemet hunytak, ahogy afolott is, hogy a topictagok az akkor mar artalmatlanitott rainmanus utan mentek az MLM topicba es ott is folytattak a zaklatasat. Magyarul ugyanazt muveltek vele, amit o korabban veluk, azzal a kulonbseggel, hogy o ki lett tiltva, ok pedig nem, raadasul az o irl adatai a mai napig a forumon diszelegnek, kovetkezmenyek nelkul, mig o egy hasonlo utan rovid idon belul tiltva lett.
Mint irtam, ertem a szandekot es a felhaborodast a topctagok reszerol, de gondolom, azert hoztatok anno egyertelmu szabalyokat, hogy mindenki tudja, meddig mehet el es mik a kovetkezmenyei, ha megszegi oket. Ezt most nem latom teljesulni es ez engem mint mezei forumozot aggaszt, mert kettos mercet velek latni es innentol kezdve semmi biztositekot nem latok ra, hogy ha arra kerul a sor es szuksegem lesz ra, az en jogaim kellokeppen vedve lesznek.
Koszi, hogy elolvastatok.

ps: nem vagyok Rainmanus masodnickje :-)