Üdv!
Porlasztót szétszedtem kitisztítottam semmi javulást nem tudtam elérni sajnos. Légszűrőt is kipucoltam semmi.
Van hogy belövöm az alapjáratot egy két indulás után megszűnik lefullad a motor vagy beállítom és felrakom középső kitámasztóra leáll.Gumicsöveket átnéztem nem repedt semmi a porlaszóba a membrán sem azt is megnéztem.
Menet közben semmi jele hibának szépen megy akármilyen gázállásnál csak ha megállok valahol egyböl leáll és csak kis gázra indul be.
Gyertyát kitekertem egy ilyen után akkor kormos volt de hosszabb menet után barna.
Az automata szivató semmit sem csinál 12v ra rákötöttem meg sem mozdul kicsit nyitva volt szerintem ahogy mértem de most ki iktattam egyenlőre az alsó részét rányomtam egy rugóval hogy elzárt állapotban össze tudjam szerelni de így sem lett jobb ugyan az. Akárhova tekerem a levegő csavart vagy az alapjárati csavart nem tudom megoldani.
Nincs valakinek egy tuti porlasztója kipróbálni vele a dolgokat itt Szigetszentmiklós környékén esetleg?
De mondjuk mikor megvettem haza felé minden lámpánál nagyon szép alapjárata volt és hozzáértem az önindító gombhoz egyböl be is indult most meg csak kis gázzal tudom életre kelteni lámpánál meg a gázzal kell játszak le ne álljon nagyon idegesítő.
Vagy ha a porlasztóval esetleg minden rendben akkor mi lehet még ami bekavar szelepek vagy vezérlés de akkor nem menne rendesen.....