helloeverybody! Creative Commons License 2017.08.18 0 0 46

Kicsit elkéstem már ezzel a válasszal, de talán lesz még olyan, akinek hasznára válik. Dr Sidó Levente a Honvédkórházban van, de én mint szájsebészt ismertem meg egy rezekció és egy beültetés kapcsán a Precedent Fogászati Centrumban (11. kerület), ahol nagyon elégedett voltam vele, illetve még nagyon ajánlom ugyanott dr. Benyőcs Gergelyt azoknak, akiknél az orvosuk nem boldogul a gyökérkezeléssel, mert ő a mikroszkópos gyökérkezelésekhez nagyon ért. S bár drága a Precedent, igaz, de azt gondolom, nincs annál nagyobb veszteség, mint amikor egy fogorvos elszúrja az ember fogát, a pénzt viszont gátlástalanul megtartja. Nekem a Precedentnél hozták rendbe azokat a fogaimat, amiket dr. Csapó Melinda (jelenleg Újlipót Fogászat MSmile, valamint Rózsakert Medical Center)elrontott. Egy rémálom volt a nála eltöltött egy év, de legfőképpen óriási anyagi lehúzás (több mint 200ezer Ft) az eredménytelen kísérletezgetéseivel, aminek zárásaként beletörte a tűt az egyik gyökérbe, amivel a Precedent Fogászati Centrumhoz irányított, ahonnan aztán már vissza se mentem hozzá. S a végeredmény: a tűt nem sikerült eltávolítani, ellenben hét fogat (azaz az általa kezelt összeset) újra gyökérkezelni kellett, olyan rossz állapotban voltak, közülük egyet plusz még rezektálni is kellett túltömés miatt, illetve két, alig kétéves hidat is le kellett verni, amit aztán persze pótolni is kellett, s mindezt ismételten egy halom pénzért cserébe. Amikor pedig szembesítve a szakmai hibákkal a pénz visszafizetését kértem, elutasított arra hivatkozva, hogy őt felelősség nem terheli, mivel szakmailag helytállóan járt el (ezek szerint nála 7 fog felületes kezelése szakmailag helytálló), megtette amit lehetett, s gyökérkezelés során egyébként is előfordulhatnak nem várt események (nála hétből csak hétszer adódtak nem várt események), ami úgy gondolom, tökéletesen mutatja, mire számíthat az, aki rábízza magát. Hát, igen, könnyű úgy elvállalni valamit, hogy az orvos nem várt eseményekre hivatkozva, a szakirodalom mögé bújva kihátrál a felelősségvállalás alól, miközben azt azért teljesen rendben lévőnek tartja, hogy a páciens pénzét a feladat hibás teljesítése esetén is megtartja.

Előzmény: kaktuszka67 (44)