ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.13 0 0 481

kezdő marketingesek egy óra alatt huszonöt ilyet is megírnak.... :-DDDD

Mindazonáltal... 

ásítósmacska 2016.09.28 -3 2 47369

Üzenjük az "elégedett fogyasztói tapasztalatokat" író marketingeseknek, hogy az amatőrök sokkal tutibb csodás gyógyulásokról tudnak írni... :-D :-D

http://members.chello.hu/marinov.ivan2/mlm/scamway.html

Bunkó Barnabás, 59 éves, mezőgazdasági gazdálkodó, Büdösparasztfalva, Bereg-Moson-Torontál megye
Tavaly súlyos talprákot diagnosztizáltak nálam, mely néhány hónap leforgása alatt áttevődött a fülemre. A fülrák az orvostudomány megoldatlan rejtélye: 101 %-ban halálos kimenetelű. Éppen a teraszon ülve végrendeletemet diktáltam, amikor a felső szomszédtól a fejemre esett egy darab 350 mg-os extrudált kakukkcsőr drazsé. Éppen kurvaanyádozni készültem a szomszédot, amikor hirtelen pezsgést hallottam: hónapok óta először éreztem, hogy normálisan mozog a fülem. Másnap az orvos megállapította, hogy fülrákomnak semmi nyoma, sőt kiderült: visszanőtt az évekkel ezelott kivett bal vesém. Kezelőorvosom azóta felakasztotta magát, mert képtelen volt együtt élni azzal a gondolattal, hogy egy félórás tanfolyamot végighallgatott független termékterjesztő többet tud az emberi testről, mint ő.

Előzmény: Tasunko Witko (480)