ásítósmacska
2017.08.11
|
|
0 1
306
|
Ugyaninnen...
nyergestamas válasza fairi (00:36) hozzászólására előzmény | privát | 2009.08.04. 10:41 | válasz | (#38026)
Nem akarom a poént lelőni, úgyhogy csak röviden, a többit ígérem, egy hosszabb nusin cikk keretében feltöltöm majd az antimlm-re is, mert az áltudományosság határán lebegő marketing-zsenik szerintem több szót érdemelnek egy fórumhozzászólásnál.
Szóval megkerestem az orvosi kamara weboldalának adminisztrátorát, hogy mi volt ez a művelet a szkenner cikkével, ezt írták (részlet):
"Tény és való, hogy kb. 3 évvel ezelőtt hírtallózás folytán felkerült a kamarai honlapra az idézett cikk. Ez azonban a legkevésbé sem jelenti azt, hogy ezzel a Magyar Orvosi Kamara egyetértett volna, hiszen, mint köztestületnek sem nem célja, sem nem feladata, hogy minősítsen egyes egészségügyi, vagy egészségügyi jellegű termékeket. Tekintettel arra, hogy jóváhagyásunk, és kezdetben tudtunk nélkül úgy reklámozták a terméket, mintha az a MOK támogatását bírná - egy jogi procedúra keretében tudtuk csak ettől a szándékuktól eltéríteni őket -, úgy döntöttünk, hogy töröljük archívumunkból is a jox.hu-tól átvett cikket."
Arra a kérdésemre, hogy ítélet született-e az ügyben, merthogy azóta is velük reklámozzák a szkennert (erre is csak az mlm képes, hogy nincs is már fenn az orvosi kamara lapján az egyébként se a véleményüket tükröző írás, de ugyanolyan hatékonyan adják el vele), nemleges és maximálisan hárító választ kaptam:
"Csak megismételni tudom: a Magyar Orvosi Kamarának nincsen semmilyen köze ehhez az ügyhöz és semmilyen módon nem kíván szereplője lenni." |
Előzmény: ásítósmacska (305)
|
|