Hattori Hanzo2015 Creative Commons License 2017.08.07 0 0 6157

"600 fonttal és egy utazótáskával elhúztam a csíkot Angliába, ahol szinte azonnal állást kaptam egy pakisztáni taxigarázsban. Hamar rájöttek, hogy ha bejön egy autó, akkor én megjavítom és csodálatos módon hibátlanul távozik, ami arrafelé nem volt megszokott, így elkezdték megbecsülni és értékelni a munkámat. Elment a híre a közösségben hogy én ehhez értek, különösen az elektromossághoz, ami itt is hiánycikk volt. Ekkor az ügynökség kiközvetített a szupertitkos Millbrook Proving Ground-hoz, ami egy prototípus-tesztelő bázis Milton Keynes mellett, a semmi közepén. Persze itt autószerelőnek interjúztattak, ami közben kiderült, hogy villamossági vagyok.”Nem gond, hogy szarul beszélsz angolul, majd megtanulod, elektromos embert viszont már három éve keresünk.” Így pillanatok alatt felvettek. Ott is rájöttek, hogy értek is ahhoz, amit csinálok, ami Angliában nem jellemző. Mielőtt a műhelybe engedtek, 25 éves titoktartási szerződést írattak alá velem. Csak gyártás előtti, fejlesztés alatt álló prototípusokat teszteltünk és fejlesztettünk. Pl. a Chevrolet Orlando gyártását leállíttattam egyszer, egy konstrukciós hiba miatt, az igazi sikersztori volt."

Természetesen nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lehetett a "bug".

Előzmény: Hattori Hanzo2015 (6156)