repcsepista
2017.07.30
|
|
0 0
1346
|
Jön jön jön... jönne? - semmi siccka cicka kubacka... az idő áll... JUbili 1000 év, mint sárban ganyé... aha... ha eleve csak a a a... fsss... 9.: Beinogtam... nem trudom hogy mjocst egy szuszra...valhallogy...zerintem ezért nem ir igy senki, mert itt volt a markomba...semmi? Na akik ránk verték az egeket földeket robbantó test lélek gyilkos (doomdsdayos) gépezeteiket... csak ha EMBER??? - remélem az nyöszörög gügécsel belőlem...szép szóval...tücök koma dere ki... csá prrr... 10.: Igen, van egy halovány phimgom hogy...nincs! -főleg a fiamnak nins! -hozzá cattantom 12 karikás...még Attillánknak sem volt ollan korbácsa (ostora torrr...banggg...) báccc... csatatata... csintadratta... na ezt a cintángyéros dobbos... 11.: Ahol mjocst vadunk...vadulunk dullunk dülik el...hja hjáboruzni fognak...nincsa JEWkaka egy atomcsapás örökre vége deee...lehet hogy az nélkül is...(azért???) ha ha Aha...nem akarok senkit megölni mert nem is lehet!!! De a 200 billcsi Cionista honos...Uj Jerusálom fehér nakatok lepi salom, na Juda = First...ami bijja a ciss palestinia (U.N. által védett terület...) nina nanina puna? 12.: Netröha nete ne naku...a ciss palestina területrül...(ha azok a fegyverek ecsetleg az antiarabok antimuzulmánok...kezibe végetek!!! -édes keveset érdekel minden mellé wallások köcsögröcsögerötye ...monduk ha meglehet oldani egy...puska lövés nékü mond már miér ne...na miért???) előbb az amcsik a ruszkikkal egy akar rata rata tata...ami azonnal zerintem e föld kereksegge segge Nappalestinia szija szija sss... Süss Fel Napnépek...vala valla god...na az a hangod... az pu pu pu... Isten brmmm... |
Előzmény: repcsepista (1345)
|
|