repcsepista
2017.07.23
|
|
0 0
1342
|
Jólétben, független, szép Magyarország Mennyország? -nyel ma kacsát háp háp háp... 1.: Kacsa kecs? - meg vagy fogva... a kezed...ami meg akart volna! -smirna! -fsss... kapacka egy füszálba, lásd Jányos bátyink a catába, megbotlott egy füszálba, na jah... az mács... 2.: Amiről szó lenne...azért nehéz elmondani mert...ez nem lehet igaz...na nem tudom elmondani még a felesegémnek sss...azt mondta...ha igy beszélsz ténleg höje vagy...ne beszélj igy az embereknek...a fiam ugy hallgatnak... nem figyelnek hanem teljesen mást beszélnek...meg nem állnak meg, nem bantanak meg tröbbet hogy...szóra hogy nem érdekel...csak nem is vesznek észre... hogy eltudnám kezdeni a a a... 3.: Még a mi is ufok vagyunk! -ba sem irtam le... ami had vágjak be egy pár szikraveti... Az ember az ha magyarul Ember = Isten, na most az Istennek ellensegge nincsen! Ha lenne nekünk is ellenseggünk akkor az ez az állati (angyali) testünk, ami nem a miénk...hanem még ezentul...akartam mindig rá utalni, ami a Bblost-ba, te mondod. Te mondod? Te mondod! Te mondod... de én nem te vagyok!?-naha...itt abba kell hagyjam...mert amit be villgok az észbontó...de vegyük hogy az amit e -világ Létrehozója s Teremtője vagy két kavics kocc... Az árokba három kavics, meg fogom a csecsed Maris... na fideljél mert a dalunk az megmondja: Ha megfogod mit érsz vele, telet lett a markod vele...na vegyük ugy...tota kikapcsoltunk... nincs test ami ugysins sin sss... mig ha benne ember...angolul is szikrát jelent meg latin lát in? ---na mégis van csak az lenne ha volna! -smirna! -fsss... Na innnenn...talán könnebb ... zöld levél zöld levél illatott hoz már a szél, illatot hoz már a szél tralla lala trallalala... |
|