ufonauta2 Creative Commons License 2017.07.18 0 0 5241

Szia!

Tavaly itt valaki írta, hogy Derventa környéke útminőség és forgalom szempontjából kerülendő. Nem tudom, hogy ez még mennyire igaz mostanság is, de mi tavaly Budapest-Udvar-Gradiska-Banja Luka-Jajce útvonalon mentünk. Tavaly mi szombat délelőtt voltunk Gradiskánál és 20-30 perc alatt jutottunk át. Szerintem vasárnap éjjel ez még rövidebb idő. Idén most pénteken fogunk menni ugyanezen az útvonalon. (péntek éjjel Jajcéban alszunk) Ha jól látom a HAK oldalán, akkor az Eszék-Okucani autópálya szakasz 77 kunába kerül (személyautó). Ezt tudnád megspórolni a samaci átkeléssel. Illetve ennek egy részét, mert Eszéktől csak le kell menni valahogy Samacig. Mi tavaly Mostar-Szarajevó-Samac útvonalon jöttünk haza és egymenetes nem ottalvós útvonalnak hazafelé az az útvonal is vállalható. Közben idén rákattantam a határátkelő kamerán való kukkolására és úgy döntöttem, hogy Okucani előtt ránézek egyszer a kamerára és eldöntöm, hogy Gradiska, vagy Jasenovác felé megyek. Ami ugyan kerülő, de több topiktárs szerint kisebb a forgalom, mint Gradiskánál.

A Gradiskai kamera képe (ha működik)

Előzmény: country67 (5240)