repcsepista Creative Commons License 2017.07.16 0 0 1341

Szó e szó, itt hátsó de ki a legjáccobbb... volt e szó mit visszavontál, mit te mondol mind igaz, nemigaz?
             1.: Most hallottam egy albán jósnőről Baba Vanda vagy Vanga? -bocs...ma beteszem a filmet...mell rólla is szó e szó... de amit én mondok meg láttam, nem vonom vissza akkor se a vonyitani akarok mint egy Si Runya sss...sirének hol nemzetek suppp ... cuppp...
             2.: Az Istennek nem lehet ellensegge... ha lenne akkor ...osztán mégzse...mi e??? Na nem akarom telefilozófijázni...ja Sofia mellett vagy Sofiába lakik a néni... mikor a Marson megjellenek ezek, akkor --megint leatomozzák ...ami itt minden örök ismétlő LŐ LŐTTEK!!!
            3.: Tröha következtethetünk...akkor mégis amit én beállmodoztam lenne ha volna! -smirna! -fsss... Naha csak antipantia maradt... az igaz hogy ténleg akiket palestina tina (tinók) jah..most totál gőzfazikba (pressercucer) vannak...ellenberger azt hogy Palestina maga név...lásd amit ma a belünk...gyomor nyomor...ha az lenne ha Corona Con Rina ina véralláh futásos országa...nem gyalázat mert egy országban minden ember egyenlő...pontosan az aminak 1776 U.S.A. -országai...Nincs KIRÁLYSÁG amit alláh kell tamponozni lUK beddugginva Lu Gina Va Gina... nincs adó semmillen formája ábrája ábra ham ham hamik...ha beengeditek őket, gyerekéitek rabszolga köcsögeik...nincsak JEWuka... izrelerek...minden KIRÁLYSÁG DE CSAK AZ OK HOGY ADÓZTATÁS MEG PÉNZT ELLENÉRTÉK NELKÜL VAGY PONOTSAN HOGY MIRE A TARHA... na a 7billcsi marta... ne haparj a sárba...sajátodba?- sss... na vicca a GYOMOR NYOMOR HA MAGYAR NYOMOR IS JÓ LENNE...de csak a belünk sss...ugganis vagy nagyukrániához vagy nagyromániához fognak rövididőn bennünket catolni lásd Cluj? Ha csajusiccki akkor má... na már a Tisza lenne a border dörrr...nincsak románia ...jelentős katonaság meg haderővel (most atomrakétákkal hogyha a ruszkik...barisnyák timsózzátok a lukat pac pac pac...) rendelkezik??? Nincsak eggzerüen leStalinexxolta -dózerozta volna a Tiszáig... nincsak iz Rá Ler...a lejobb szövetségese vala...na de a mai ...nincsak uggaz talán még...SZABAD RABLÁS??? -na iz RÁ Ler...lett...hol a határ???
          4.: Hod Korea...Koreában arat a halál...őszintén megmondom...ugy a pjenjány meg szól... szól a kokas már...majd meg virradt már...maga a népe...nagyon finom emberek...azt találtam meg bennük ők bennem...amit csak a magyar ok magyarffajtába van...tiszta családi szeretet...ami nekem azonnal berezonált...de a SöÖli... ott ugganojjani nemes Urak valának... na a Jáppán kappantyuk kopaszkokosanakuk... vida mert a néked nek romanian...bizon DraKulla fajta... erre belekeverik Sende Erzsit? Na maga a jappán népies...nincsak a Jappánt mint a magyarokat MONTGULLIÁKBÓL jönnek a Cszarok meg wcszarjaik azaz az Urak az Uralkodo gépezetek??? Azt mondhatnám ...a fredeszemü orientáliján népek...Napnépek...na most ez menne a Arab-izeler -arab által ...nincsak konkubátorok vaggtok...csak egy leirt...te is olvashatod a Csinnyabunnya Cszara...attól függött minden hogy a CONQUBATAROK ki tudták e elégiteni az élet halál cUalkodot...(mindenütt mind a mai nyapig az!!!) amit onnan tudtak ha be volt huppadva a homloka...akkor nem hultak a fejek 1000 - 100 ezer számba...hanem csak 1000 + ...(Saul megölte naponta a 100 David 1000??? -ma is ugyanaz a hellzet!!!) na ugganaza hellzet meg Dávid CirályUKkal is sisss...meg az összes...mi a fene tudná ezeket kielégitani mivel meg hod...
             5.: A borzalom... ha vesszük az MARXISTA...NA LENIN LEESETT AZ ÁGYRÓL TWIST...MERT HA KIKEZTEK A MAGYAROKKAL VÉGETEK... NEM BORZALOM ...MONDUK NEKIK IS..HOGY TOTA ICCKIRI...NINCSAK A ATAISTA MARXISTA KUROMÁNYUK UGYANAZ MINT...AZ ÖSSZES EGY CSZAROS KÉZBE... EGYKÉZPÉNZVILÁGURALOM ALOM MOLA MULLA...TALI JÁNY...CSAK CUKAJÉRCÉK (ha ha ha...legsmirglisebb a nyelved? a prondon rázhatod a a a...rua rongyot) LEHETTEK PAC PAC PAC...
             6.: Fideljetek jettek mentek elélveztettek...EGY KÉZBEN VAN...AZ ÖSSZES KUROMÁNY UK!!! Ezt ugy a koreaiktól mnt jappánok... Nincsak ellenseggest játszanak... na te gondold hogy KOREA MISSILEK PISILEK IZ RÁ EL RRR... LERRRR... KEZDENEK VESZÉLY HJELLENTENI LÁSD SZADAM DAM HUSZEIN??? Mss Brighte: elvonyitó tura kura...plöda statua...valakiket mindig ...mint a kos a csiperke bokorba akadt a szarva...várjál mit lett micor a TemptLom BOOMMM... az Allah Axxa mellett...
            7.: Amit lehetne meg kell...tota amit...nincsak ITT NEM LETT NINCS MEGOLDÁS MERT MAGA A NÉV palestinia??? Tróha amit anti panti... na az lenne a VILÁG DAVID TRONA...HOGY KEZDIK ÉPITENI AZ UJ TEMLOMOT...OSZTÁN ELKEZDIK AZ ÁLLATOK RITUÁLLAT KINZÁSÁT GYILKOLÁS LÁSS... ezt én nem tudom elhinni sem hogy ...NA JEWuka INNEN BENTRŐL FOG ROBBANI!!! AM MEGINT...MILLEN LETT A ZSIDÓ FINÁLÉ FIN GOD...NINCSAK FINANCIA...
          8.: Itt minden ajjaságod gyilkosságod EGY KÉZ A VILÁG PÉNURALOM DIKTA TURÓ...LUTURÓ... GYÁR GYÁRAK KOVÁCSOLNA ÁCSOLNAK S KI VAGGTOK UGG KRUCIZFÁKKÖLVE MNT SSS...Na mire fel féltik a kicc antiapntiájájájjjj...palesztinát...a koreijak atomozni fogják ják ják ják...(ZERINTEM MINDEN ATOMGOMB EGY ZAROS KÉZBE VALA!!!)
          9.: Na ezt csak ha VALAKIK...nincsak minden IGAZ AMCSI HAZAFIT LEÖLTEK...MEGYILKOLTAK CIFFRÁN UGYIS HOGY TUDOD... SZÓ E SZÓ...
      Isten barma...van ellensegged... buuu...