Törölt nick Creative Commons License 2017.07.15 0 1 5703

Óh, hát nem bírsz magaddal :))

A Dómnál látni fogod a sort, ahol jegyet kell venni. Biztonsági ellenőrzés van a bejáratnál. A kombijegy érvényes a dómba, a tetőre, a dómon belül még egy-két helyre + a múzeumba, ami nagyon jó, de ha nincs időtök ki lehet hagyni. Mi szerettük.

A Scalat meg lehet nézni belülről, van egy kis múzeum + a nézőtérre is be lehet menni, a nyitvatartást nem tudom pontosan, keress rá. A múzeumban hangszerek, ruhák, lehet zenét hallgatni, ilyesmi, de nem egy akkora durranás. A nézőtér csodaszép, főleg, hogy amúgy nem biztos, hogy bejutsz. (Ha csak nem veszel jegyet aranyárban.)

A Sforzában azért a Michelangelo szobrot nem hagynám ki. Fogalmam sincs miért, de körülbelül ketten lézengtek, amikor mi voltunk. Vagy nem tudják az emberek, hogy ott van, vagy nem érdekli őket, de én lehidaltam. Mondjuk mindentől lehidalok, ami Michelangelo.

Ha jól emlékszem a Santa Maria delle Grazie-nak van egy gyönyörű kis kerengője, nem rég újították fel, ne hagyjátok ki. Remélem nem keverem valami mással...

Navigli tökéletes lesz a végére. Van mindenhol aperitivo, esetleg nyomjatok valami tápot :))

Jó utat, ha tudok még segítek.

Előzmény: erikanyu (5702)