barkasarja Creative Commons License 2017.07.14 0 0 9118

Ha szövegértési problémáid vannak, az a te problémád. De, ha csak ki akarod forgatni a mondanivalóm, az meg nem fog sikerülni, ahhoz te nagyon kevés vagy, úgyhogy kár próbálkoznod ilyen „cseles” megoldásokkal.

Szóval akkor mégegyszer: talán még emlékszel, hogy te írtad le azt a történelmietlen mondatot, miszerint „a Habsburgoknak 400 évig nem jutott eszébe „Burenlandot” magukhoz csatolni”. Na most ez ugye, úgy hülyeség, ahogy van. A hsz-emben éppen arra próbáltam felhívni a figyelmed, hogy a Habsburgok idejében olyan, hogy „Burgenland” még nem létezett, mivel az az egykori Nyugatmagyarország vagy más szóval az Őrvidék egy része, ami Magyarországhoz tartozott. És mivel Magyarországot a Habsburgok már megszerezték, magukhoz „csatolták”, teljesen fölösleges és értelmetlen lett volna annak egy részét ismét magukhoz „csatolniuk”.

Az 1919-es dátum meg azért „érdekes”, mert ebben az évben dőlt el az egykori magyar Őrvidék egy részének Ausztriához való csatolása, azaz, hogy az osztrákoké lesz. Tehát nincs itt semmiféle zavar az osztrákok és a Habsburgok összekeverést illetően, a zavar a te fejedben van, mégpedig nagy, és továbbra is egy otrombán hazudozó, aljadék troll vagy...

Burgenlanddal kapcsolatban pedig, hogy ne halj meg teljesen bután, itt van egy kis ismertető:

http://doksi.hu/news.php?order=ShowArticle&id=879

"Erre válaszolj, nagyokos!"

Erre csak annyit tudok válaszolni, hogy a Habsburg urakodók szobrainak felállításával egyáltalán nem értettem volna egyet, ha akkor éltem volna...