jozsefhorvath Creative Commons License 2017.07.12 0 0 24771

Örülök, mert a hozzáállásod jó.De már nem én vagyok a partner szerepre alkalmas,megöregedtem.Eért citrusaim a fizikai állapotom miatt a volt győjteményem ágai és dugványai által már csak a minimum szinten vannak.Anyanövényeim meg eladtam egy a megyében élő holland gyűjtőnek.Régebben a mániám csak a citrusfélék voltak, de jelenlétem a fórumon a sárga irigység faktor miatt/ si/ már meghaladta a türőkápességem.Addig egy szükebb kör tagjaival együtt szinte minden be volt szerezve.Régi tag voltam de kiléptem és elöző Forumban lévő munkám mérgemben le is tiltatta.Mostanában visszaregisztráltam-más néven és kiváncsian néztem meg mi történt azóta.No coment.Citrus állományom már csak szükebben van és nem is fejlesztek és már nem is szaporítok.Néha holland barátomnak segítek be és megnézem volt kedvenceim.

E mellett a szabadföldben is csak azokat a növényeket gondozom és tartom melyek telkemen sikeresen tudnak fejlődni és feleségem konyhájában felhasználhatóak.De ne cserélek vagy szaporítok  növényt.

Előzmény: GYMNOMAN (24770)