Sz.. Zoltán Creative Commons License 2017.07.12 0 0 8285

Mindig mindennél van jobb, inkább az arany középutat keresem. Ezért talán 50 eurobol 1 nap bérlünk majd kocsit és kalandozunk ha Sarti nem jönne be annyira. 

Voltam már Dubaiban is dolgozni (ez volt a legmeszebb ahová eljutottam, nem is lesz több ilyen már, öregszem), de azt a cég fizette és önerőből nincs pénzünk minimum 120K lenne csak repjegyre kettőnknek bárhová, ezért fanyalodtam 22 órás buszozásra és az asszony Sartira AKAR menni, mert ott volt 5 éve másik pasival és nagyon tetszett neki. Nem nagyon tudtunk apartmant válogatni, mert szinte mind foglalt volt, túl későn mentünk be az utazási irodába. Mostmár az időtől is félek, esőt mondanak a "szakértők": http://freemeteo.co.uk/weather/sarti/7-days/list/?gid=734339&language=english&country=greece

Mindegy 7 nap azért rengeteg idő, remélem találunk örömteli dolgokat Sartin és nem marad ott a gatyánk.

Helyi kaják, piák egyáltalán nem érekelnek pláne ha drágábbak mint itthon vagy az "olcsó Balatoni" árszint.

Egyszerre akarok inkább pihenni és kalandozni, bemenni Athos kolostorba stb. Az asszony teljesen begerjedt és be akar küldeni oda ahová ő nem mehet, mert NŐ.

Be is megyek ha tudok.

Előzmény: Katana750 (8284)