Katana750
2017.07.12
|
|
0 0
8284
|
Az igazság az, hogy a te nyugalmi vágyaiddal nem Szártira kellett volna menni! Illetve van ott is megoldás, a neve Sarti Beach Hotel. Az ó falu szélétől kb. 6-800 méterre egészen más volt a helyzet amikor utoljára ott jártam.(2014) Éjjel csend és nyugalom csak a tenger hullámai, amelyek álomba ringatnak. Dühöngő részeg alkeszekre azért ne gondolj! Ez nem a magyar ugar. Egyrészt 4€-körül vagy felette mérnek egy sört, a bor nagyon finom de szintén drága mulatság, töményt kevés ember iszik a 40°-os melegben és azt ki is fekteti az alkohol, ezért nem fogsz részeg állatok miatt mérgelődni szerintem! A sok szerb meg román nagy része otthon eszik, iszik és a bolti dobozos sört nyomja, alkudozik a boltosoknál(utána nem vesz semmit). Az unokaöcsémék 2 hete jöttek haza és nem túl pozitív képet festettek le Szártiról ahhoz, hogy én a közeljövőben újra oda menjek. Az egyetlen amit más helyen nem találtunk még olyan minőségben, a nyelvhalfilé amit az Emmanuelben lehet enni. Talán 3 hét múlva Gerakini! |
Előzmény: Sz.. Zoltán (8283)
|
|