Sz.. Zoltán Creative Commons License 2017.07.12 0 0 8283

Én inkább okos ember vagyok még ha egy vidéki paraszt is, mert felkészülök a legrosszabbra, így annál csak jobb lehet. Viaszos füldugót mindenestre viszek, hogy megvédjenek az alkeszoktól vagy pizza-gyros motoroscsókáktól akikkel tele van a fővárosunk is. 7 éj azért elég sok nekem, az utóbbi években max 3-4 napot voltam az asszonnyal nyaralni, ezért nem mindegy hogy lesz -e lehetőségünk pihenni vagy csak a parton szétégetve magunkat. Valahogy csak kibirom, legalább nem látom ezt a hányingerkeltő Pestet egy ideig és talán melegebb a víz mert Horvátországban szétfagytam. Természetesen leirom majd ide mit tapasztaltam. Jobb pozitivan csalódni, mint koppani. Átlagos szállást várok, de nagybogarakat és elviselhetetlen éjszakai zajt senki sem csipázza.

Emőke1, Katana750 köszönöm nagyon hasznos tanácsaitokat! Megfontolom mind!

Azért vagyok pesszimista, mert minden hétköznap zajos lakásban kényszerülök lakni és azt gondoltam egyszer elmehetek nyaralni hosszabb időre akkor találok nyugalmat valahol. Mindegy, az átlag csóró magyar pihen a koporsóban. Még 3 nap és kiderül vagy beborul minden.

Előzmény: Boarhunter (8248)