Remélem jó helyen érdeklődöm. Ha valaki megmondaná hogy miért lettem tiltva 24 órára, azt megköszönném. Tegnap 2 tag összekapott, emiatt lánctörlés történt aminek én is az áldozata lettem. Az egyik tag panaszkodott a másikra, de rám nem panaszkodott senki, se előtte, se utána.
Én hozzászóltam, de nem kritizáltam moderálást, vagy moderátorokat. Csak megemlítettem a vitapartnernek hogy tisztességtelennek tartottam hogy töröltette a másik tag hozzászólásait (és így a lánctörlés miatt az én hozzászólásaimat is).
Nem nagy szám, nem történt sem sértegetés, sem sértődés, nem volt panasz a hozzászólásomra.
Aztán viszont kaptam egy ilyen üzenetet:
"A hozzászólási jogát a moderációs szabályok sorozatos/kirívó megsértése miatt átmenetileg, 24 órára felfüggesztettük. Javasoljuk, hogy a tiltás lejárta után az elküldöm gomb megnyomása előtt fontolja meg hozzászólásainak tartalmát/stílusát."
Amit nem értek. Mi volt a probléma? Nem írtam semmi égbekiáltóan rosszat, csak vitáztunk a másik fórumozóval, amit ő sem nehezményezett. És hogy sértettem volna sorozatosan szabályt, ha úgy emlékszem hogy 1 hozzászólásom volt 2 nap alatt? És panasz se volt rám, senkitől. Se másik fórumtagtól, se moderátortól, se senkitől.
Van erre valamilyen magyarázat? Esetleg véletlenül tiltott le egy moderátor? Vagy automatikusan tiltott le a fórum valamiért?