JL rajongó
2017.07.06
|
|
0 0
688
|
Javított rajta bizony, őt mindig szívesen nézzük! ;-) Diana felbukkanása sokat dobott a filmen, de gondolom ezek részben egymásra is épülnek, így kell némi átfedés szereplőileg meg esetleg a cselekményekben is ezekben a filmekben. Még múltkor a moziban, a WW előtt mutattak előzetest az Igazság Ligája filmből is, bár túl sok akciót nem mutattak, inkább a szereplőkre koncentráltak benne (azért Dianától volt egy frankó becsúszó rúgás...), ha jól tudom, majd valamikor november táján kezdik vetíteni. Amerika kapitányt annyira nem ismerem, bár láttam tőle a Tél katonája filmet, de már nem tudnám elmondani, hogy miről szólt. Ha a Marveltől kellene említenem kedvencet, akkor Rozsomákot (Farkas) mondanám, róla egész jó filmeket csináltak. Meg már régóta ismerős, amióta csak kiskoromban olvasgattam az X-Men képregényeket. Bár akkoriban a Pókember volt a legkedveltebb, ezenkívül volt néhány Superman meg Batman képregényem is, csak sajnos ezek jórészt már elvesztek, hírmondónak maradt egy-kettő belőlük :-( De azokat gondosan őrzöm, mint szép emlékeket. |
Előzmény: Arris (687)
|
|