mumtaz Creative Commons License 2017.07.01 0 0 30717

"Ezt a dijnemfizetessel megszűnt biztosítást nemnagyon szabad eljátszani, mert utanna nagyon nagyon megszivatnak."

Én sem akartam, de mivel anno kivették hivatalosan a forgalomból, így az kellett volna csak, hogy kint is maradjon két évig. Az volt a terv, hogy - mivel amúgy sem kerülhetett volna vissza a forgalomba -, kibekkelem a fennmaradó időt és ~1 hónappal az eredeti biztosításom évfordulója előtt újrakötök. Így nem lett volna fedezetlenségi díj (azt csak 2 évre visszamenőleg kérhetik) és csak 1-1,5 hónapot kellett volna kifizetnem a brutálisan drága, mindenféle kedvezménytől mentes biztosításból, majd ugye biztosítót váltottam volna. De az önkorminál jól belerondítottak az egészbe. És tényleg az a pláne, hogy egy sort sem írtak, hogy visszahelyezték. Ugyebár mire kiderült, már eltelt három hónap.

De azért az is szemétség, hogy Ők visszahelyezik a forgalomba, még ha nem is felel meg a feltételeknek, de, ha te bemész, akkor első körben kérik a biztosítást, majd kérhetsz forgalomban tartási engedélyt 3 napra pár ezresért, hogy el tudd vinni levizsgáztatni, majd mehetsz vissza hozzájuk sikeres vizsga után a lapot bemutatni, majd mehetsz az okmányirodába, hogy megkapd az új forgalmit, stb...

"Te vettél anno X20XEV motort Angliából, jol emlékszem?"

Jól emlékszel. :-)

Előzmény: MBman (30715)