mumtaz
2017.07.01
|
|
0 0
30712
|
Ha úgy vesszük, akkor most olyan dolgokat vagyok már kénytelen cserélni, amiket már akkor is apránként sorban kellett volna, mig 2 évvel ezelőttig jártam vele. Na jó, a kipufogó speciel eltört. Gumik meg eleve használtan kerültek rá 4 éve. Most abból is kap újakat. De egyébként jól beszélsz. Az a kupac, ami a képeken látszik 116 darab ezresbe fájt és nincs vége.
Meg ott van a biztosítás, ami 2 évvel ezelőtt díjnemfizetéssel szűnt meg (bár akkor az autót is kicibálták a forgalomból), így annak most 1 évig nagyon húzós díja (kb 130000Ft) lesz. Plusz van 3 és fél hónap fedezetlenségi díj, mivel az önkormányzat mindenféle értesítés nélkül visszatette az autót a forgalomba úgy, hogy ennek feltételei (biztosítás, műszaki vizsga) nem is voltak adottak. Ha meg vissza is kellett helyezniük, akkor is gyakorlatilag már másnap ki is vonhatták volna, mert nem felelt meg a forgalomban tartás feltételeinek. Ehelyett jó 3 hónap múlva küldték a csekket a teljesítményadóra, majd 2 hét múlva kivonták a forgalomból, mert nincs rajta biztosítás. Baromi logikus rendszer működik kicsiny hazánkban. Csak ez a pici kis húzásuk nekem cca. 60-70 ezerbe fog fájni fedezetlenségi díj címén. Egyem meg a szívüket.
Szóval igen. Kb újra megveszem az autót. Bár más kérdés, hogy 10 éve van nálam és a motorban 23000-nyi valós km van. |
Előzmény: __Seth__ (30709)
|
|