Emőke1
2017.06.30
|
|
0 0
8243
|
Szia,
A csótányos video, ha jól emlékszem 2012-es, szóval nem tavalyi és nem idei. Azóta részben felújították az apartmanokat. Gőz nem lesz, mert csak gyrost sütnek, ami inkább zavaró lehet, hogy hangos, mert az apartmanok egyrésze a sétálóra néz.Mi két hete voltunk Sartin,és jövő pénteken megint megyünk, de senki sem panaszkodott az Avrára. Azt tudni kell, hogy nem egy új, modern apartman, de arra, hogy aludjatok teljesen megteszi. Megjegyzem szerintem a gyrosuk a Lauer után a második legjobb Sartin, szerintem.Amire inkább figyelj, ha emeletes busszal mentek, próbáljatok a földszintre helyet intézni,mert az emeleten kb.50 fő ül, nagyon meleg van. A földszinten meg max. 20 és gy a légtér is nagyobbnak érződik. A helyi Ibuszos telepítettől ne várj semmit, ha bármi gondotok akad, akkor az Apollonos Polixénit, vagy Attilát keressétek. Autókölcsönző egy van Sartin, a Sassos motorkölcsönző mellett. Kb. 50 Euro/nap a díja. Szerintem nem éri meg, de ezt majd ti eldöntitek :) Ha van még olyan, amit tudni szeretnél, szívesen segítek. |
Előzmény: Sz.. Zoltán (8241)
|
|