Gábor987 Creative Commons License 2017.06.26 0 0 24180

Üdv.

Első gazdája vagyok az eddig sérülésmentes, megkímélt, a gyárból utolsók között legördült Nissan Almera N16 Sedannak. Azonban sajnos vége a sérülésmentességnek: egy zebránál megálltam mert egy anyuka babakocsival készült átmenni - nem hirtelen fékeztem - még a mögöttem jövő is megállt, majd abba belerongyolt egy román furgon fékezés nélkül és rámtolta a mögöttem jövőt. A furgonos 2 nap alvás nélkül átszelte Európát, nem csoda, hogy elbambult. Őket nem ellenőrzik, mint a kamionosokat a tachográffal. Volt rendőr, elismerte a felelősséget a furgonos, a kötelezőjére a biztosító el lett indítva.

A gond eddig annyi, hogy a karosszériás egyelőre nem kap alkatrészt Nyilván bontott, de sértetlen darabok kellenének, mert új egyrészt nincs, másrészt annak ára sem jönne ki a biztosítós logikával. (Mit akarok én egy 104 ezret futott 10 éves autóval,? Szét van avulva, örüljek, ha nem lesz gazdasági totálkár.)

Szóval amit keresek, hátha valaki tudna segíteni: N16 Almera Sedanhoz  (2006-os gyártás, 2007-es forgalombahelyezés) kellene bontott, de ép hátsó lökhárító, csomagtérajtó, teljes lámpasor, hátfal, zárólemez bal és jobb.