TudatLan Creative Commons License 2017.06.25 0 0 215980

Jo reggelt :-)

Odakint is esik az  eso? Mert itt (pest megye)...vegre elkezdte.... Fullaszto volt mar a hoseg...

Mit jelent az,hogy ...'terelsz' ...? Marmint ,mire erted, konkretan? Ha ez managerul - kulfoldiul azt jelenti, hogy hazudok.... nos , nem en tolom (kettonk kozul, legalabb is) a csalos konszern szekeret 1000rel ... :P :D:P

Ha a konkret elethelyzetrol van/volt szo.... Nagyra ertekelem, amikor aldozol ram ,abbol,amibol minden jo embernek, egyre kevesebb van: a szabadidejebol. Remelem, egyertelmu,szamodra, ha esetleg nem, akkor megismetlem: koszonom azt a lehetoseget,amit te es a TSaladod biztositottal nekem. Jo erzes, visszagondolni arra a par napra.... A malomgyujtemenyt , ugy velem, ujra meg kellene szemlelni... Szivesen elmennek veled/veletek vitorlazni is ,valami kisebb tora... Tengert probaltam, Adria gyonyoru hely, csak nem birja a gyomrom....es a tobbiek szerint ez meg nem is volt hullamzas... hmm...nekem elsore annak tunt (nyilt vizen voltunk par napot egy ketarbocossal)

V10 biturbo: persze ,persze, szep es jo meg minden, nem is vitatom. TSak nem az en vilagom. Dizel, tehat hamar elfogy. Pici a hasznalhato fordulatszam tartomany. Allandoan valtogatni kell a sebessegvaltoval. Magasanvan a sulypontja...amikor kanyarodtunk fel , a Berlin fele vezeto autobahnra, volt egy halvany erzesem, hogy borulashatar kozeleben autozunk... Az altalad lenezett 156GTA , picit nagyobb kanyar sebessegre kepes.... stabilabb annal a 110-120as sebessegnel, mint az a nagy utazobatar... Termeszetesen, egy percig sem vitatom le a letjogosultsagat. Csaladdal,nagy tavolsagra, sok csomaggal, en is a V10et valaszottam volna, a 2liter 156TS hejett.... Az picurka(es csomagtarto mentes) a touareggel egybevetve.

1ebkent meg, a rokon konszernetek gyart, kozepes meretu szivomotort is....Regebben, meg itthon, Gyorben is muvelte mindezt.... A Gallardo V10 motorjara celzok. Persze, szereltek ezt az enginet, felpumpalt folcva'genbe is, amire aztan rairtak jol, hogy audi R8. :P:P:P

Egyebkent ha kotozkodni akarsz, javaslom inkabb, Paco mestert. Mindketten intelligens kulturemberek vagytok, es mostansag o is eleg harapos kedveben van...faradt...kimerult.... vagy csak ugy tunik, nekem.... :-))))

franc abba a tulerzekeny lelketekbe...

:D:D:D

Előzmény: Russell Coutts (215971)