Na ez egy remek ötlet legalább, mert így pl a tócósból nem is tudom, hogy lehet az Auchanba eljutni pl. 17-es és 42-es ???
Ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg, amikor koraeste, jóval túl a csúcsidőn akartam hazamenni (a Pósa utca megállóig) a Vincellér utcai Aldiból. Lett volna lehetőségem arra, hogy a 12-24-25-25Y valamelyikével utazzak a Gyepűsor utcáig, onnan pedig a 17/46 család valamelyikével, de a 46-os pont olyan rosszul indult volna, hogy gyorsabb volt a 30-assal kimenni a Nagyállomásig, és onnan 42-essel haza. Nagyon szeretne a DKV az átszállásra alapozni, de pont az ilyen apróságok miatt nem tud.
Az én példám persze elhanyagolható, de ugyanígy járnak azok, akik a Határ úti ipari park környékén dolgoznak. Simán elbírna a Derék utca egy külső Kishegyesi út felé közlekedő viszonylatot, de szerintem még az István út is.
Már régóta kellene egy "bevásárlójárat" ami feldobná az Auchan forgalmát
Volt is, A2 néven élt 1-2 évvel ezelőttig, elvileg a politika közbeszólt, mondván, hogy a Tóci lakói inkább vásároljanak a konkurenciánál.
A Nyíl utca környékével ugyanez a baj, nincs kiszámítható busz a 40-es óta le is szoktak a buszról.
Azért előtte se vitték túlzásba, és nincs is nagyon mit. Nem túl sűrűn lakott út, és nem is a leggyorsabb közlekedési folyosó. Ezt tovább fogja segíteni a két új lámpa is (meg majd a harmadik a Hadházi útnál). A 40-es sem volt sikeresebb viszonylat mint a 23-as vagy a 23Y-os, oda olyan viszonylat kéne, ami vezet valahonnan valahová.