Olvastam a windowsos gurukhoz fórumon a levelezésedet. De mivel sem ott, sem itt nem derül ki a számítógépes környezetedről, így nem tudok mit mondani. Nyilván ugyanezért kaptál ott is mindössze egy választ az sem volt túl részletes. És emiatt én sem tudok találgatni tovább, hogy mi lehet a gond.
Azt sem értem, hogy ha egy asztali gépet használsz (amivel nyilván csak te dolgozol), akkor miért nem maradsz belépve. Nálam az asztali gépen nem kell a google-ba külön belépni, és amint a gépemen láttad a könyvjelzőim közt az első a gmail. Arra kattintok, és az nyitja a levelezőt, és vele együtt a google fiókot. Apropó, miért a keresőn keresztül nyitod meg a gmail fiókot? Lehet, hogy ez a baj.
Nézegesd meg ezt az oldalt: https://support.google.com/mail/answer/7074871?hl=hu. Hátha találsz ötletet a megoldásra.
Ha nem, akkor a google keresőjébe írj be olyan szavakat, hogy "gmail leveleket nem tölt", vagy hasonlókat, amik körülírják a nálad található jelenséget. Hátha találsz megoldást.
Ha ez sem megy, akkor a guruk fórumán írd meg, milyen operációs rendszert használsz, milyen a géped konfigurációja (winchester kapacitás, memória), mert például lehet, hogy túl lassú a gép.
És nem árt, ha a problémás jelenségről képernyőképeket is küldesz. Egy szakértő azzal többre megy, mintha csak leírod, hogy mit csinál rosszul a gép, meg hogy mennyire mérges vagy.