Ezt csak kitelepüléshez használod? Nem szólom le, mert egy praktikus szerkezetnek tűnik és persze könnyű is meg kicsi is, ha szállítani kell.
Kicsit kényelmetlenebb, meg csak árboc, de megfontolandó ez:
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=121683778&t=9134311
A jó öreg, magyar - nem tudom, miért Magirus? - 11m-es teleszkóp. Erre aztán olyan antennát biggysztesz, amilyent akarsz. Hat ponton köthető ki, de bőben elég a felső három. Az elmúlt két évben, amióta nálam szolgál egy hasonló, akkora viher még nem volt, ami derékba törte volna. Az áráról annyit, hogy a linkelt hirdetésben 28ezer volt és az a reális ár. Nekem az eladó házhoz hozta - elfért egy kis Suzuki csomagtartójában - 30ezerért. Azon kívül, hogy le kellett mosni petróval, utána VD-40, aztán zsír halovány vékonyan semmi gondom nem volt vele A rugós csapok, amik az elemeket tartják a kezelés után szépen bekattantak a helyükre. Leeresztésnél kicsit vigyázni kell, mert ha megindul és pont a peremnél van a kezed, két hét betegállomány. De kesztyűs kézzel simán lehet fékezni. A kesztyű is inkább azért, hogy ne legyen alu-szürke a kezed :-).
Ha még fellelhető, csak ajánlani tudom.
Főleg, ha kettő van, azokra már gyönyörűen lehet telepíteni egy dipolt. (Sorállományú tapasztalat.)