repcsepista
2017.06.16
|
|
0 0
1338
|
JEWuka CUBAcca vagy CUBAcca JEWuka számit valamit mit... Ha róka fogta csuka, csuka fogta róka... Varga ne haparj a sárba... 1.: Nemrég tartotta Bloondy a Cubához hoz hez höz... hogy AZ IGAZSÁG MI VAGYUNK... az mekk mi mi mmm... 2.: Az összes amit jövendő mondom -bondom...ollan nins, csak az IDŐK BETELJESÜLÉSE... s amiket itt ebbe...meg a másik... Mi is UFOk vagyunkba be villogtam, semmit nem változtatok... 3.: Amit én akarok magamnak meg az enyéimnek...Óh Égi Fény...Tünj fel már az Ég övén... tehát nem akarok kint szenvedést s kárhozatot... nem látni de gondolni sss... nem pacifista vagyok hanem Repcsepitta4...akik hallottok meg láttok...van szerncsétek... de nekem is...mert ISTEN = SZERET DE TETT IS S CSAK AKKOR VAN HA VISSZA SZERETÜNK!!! -mersz vagy marasz...sárba haparsz sss... 4.: Tegnap hallottam... ugyanis az egyik képviselőbe belelőttek...de monduk ha vagy ...10be? -akkor egy tota más időbe kerülünk...Nosza... 5.: A ruszkik... JEWuka 8 -törzsre fog szakadni... na szó vol trólla ha ha ha... de az oroszok pedig 51-re... ami monduk az EGY SZIPPANTYU GÉPEZET... TÖBB KIS SZIPPANTYUKRA... mert amit mondtam... 6.: Egy kinai jósnő: ami iz rá ler körbe az menn az egész földgömbre ...vagy teljes (totál atom ((armageczizés...) háboruzás az utolsó felfonyitásig...amiből mindenhogy az IZ RE LEREK = ÖRÖK PÁS SÁP KIRÁLYSÁGOK (KIN ((CON)) DOMBOK) EGY LÁTHATALAN LÁSD IZ RÁ LER... az a NAP CSAK AZ FEKETE... SENKI LÁT S CSAK VAKOK MEG VAKABBAK BAK BAKABB VAKABB... VEZETHETI A VILÁGTALAN OK??? NA MOST IS SISSS... VAGY ÁLDOZÓ VAGY VAGY ÁLDOZAT??? 7.: Monduk 1776 U.S.A. nincs adó nincs pás sápolás... ami nincs ez a KUROMÁNY OK... mert JÉZUS NEM KIRÁLY..HANEM MINDEN EMBER EGYENLŐNEK...SZABAD??? SZAB AD...TEHÁT AMILYE VAN GAZDÁLKODIK DE HA NINCS SEMMILLEN FÉLE FORMÁBAN ADÓ S KAMAT...AKKOR ITT A MENNYEK ORSZÁGA... KÖZT... MEKK... 8.: Ollan nins...amit Bloondy ...egy rendkivül jó ELADÓ MEG ELŐADÓ... de az arany -bornya IMÁDTATÓ zsidókkal van körbe véve...ami 1 % a 99 -höz hogyha mégis ...mert két szájból beszélt U.S.A. first... AKKOR HA VICCA 1776 AMCSIHOZ...AKKOR KEZDVE IZ RÁ LERRR...TOTA EMLÉKE FELSZÁMOLÁSA LÁSSA...MEG A CISS IZRE LEREK... TEHÁT MINDENT AMI PÁS SÁPOS... amihez ... na oda ember kéne... magyaremeberrrr... Isten barma? - van ollan... buuu... |
|