martinaxe7
2017.06.15
|
|
-4 0
3175
|
Itt a zügynöklista
Partnerek
Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány (SZPMA) Andrássy Gyula Német Nyelvű Egyetem Antall József Tudásközpont (AJTK) Terror Háza Múzeum Robert Schuman Intézet (RSI) Külügyi és Külgazdasági Intézet Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Századvég Alapítvány Nézőpont Intézet Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) Fidelitas Rákóczi Szövetség Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE), Germanisztikai Intézet Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE), Jogi Kar Pécsi Tudományegyetem - Germanisztikai Intézet Central European University Goethe Intézet Külföldi Német Iskolák Központi Igazgatósága Kommunizmus Bűnei Alapítvány Centropa A Magyar-Német Ifjúságért Egyesület Páneurópai Piknik ’89 Alapítvány Német Diplomások Egyesülete Stiftung Deutsche Kultur im östlichen Europa (OKR) Károlyi József Alapítvány Edmund-Siemers-Stiftung Magyar Páneurópa Unió A Közép- és Kelet-Európai Regionális Környezetvédelmi Központ (REC) |
Előzmény: martinaxe7 (3172)
|
|