mindennevfoglalt000 Creative Commons License 2017.06.14 0 0 30651

Üdv! 

Most regisztráltam az oldalra, mert nem tudom mi a baja a kocsinak. :( 
Nem nagyon értek hozzá, de valami nem oke.
Van egy 20 éves Opel Vectra B 2.0 autóm. És azt csinálja, hogy amikor leállítom a kocsit. Akkor a ventilátor folyamatosan megye és hűt. A gond ezzel az, hogy 1 óra elteltével is megy.
Kivettem a biztosítékot és így leáll, de ma reggelre valami leszívta az aksit és meg sem nyikkan. 
Kicseréltem a reléket ami az aksi oldalán található kis fekete dobozban van. Elvileg ott van egy zöld és egy barna relé ami a ventit vagy mit szabályoz. De semmi nem történt.
Valaki találkozott már ezzel a problémával? Esetleg van ötletetek, hogy mért nem akar leállni a venti? Jahhh.... Viszont, ha vártam vele picit és ráadtam a gyújtást, de nem indítottam be. Akkor a venti leállt. Ha meg levettem akkor meg elindult. 2 napja játszottam vele. És amikor levettem a gyújtást akkor leállt a venti is. Aztán meg 2 órával később arra lettem figyelmes, hogy a venti jár!!! De elvileg amikor a kocsit leállítom nem lenen szabad elindulnia!!!
Ennyi az össz baj a kocsival. Amúgy hibátlanul megy és működik. De az istenért nem tudjuk mi baja lehet. Ha itt sem kapok választ, sajnos akkor marad a szerelő.