Hát, elég soványka volt a kínálat :-( A Libri és a Líra képviseltette magát, volt egy Kagylókürt feliratú sátor, és még egy, de ott nem könyveket, hanem zsebnoteszeket árultak... Vettem egy fagyit, és indultam haza. Aztán egyszer csak eszembe jutott, hogy szó volt retro könyvvásárról is, a Csorba Győző könyvtár égisze alatt. És én már eljöttem előtte, de nem vettem észre.
Na, visszafordultam, és jól is tettem :-) Ez a kis könyvtár egy belső udvarban van, volt tábla a könyvvásárról, de eléggé észrevehetetlen. Rengeteg 20-30-40 éves könyv volt, darabja 100 kemény forint!!! - könyvtári selejtek meg adományok, - és ami engem leginkább megfogott, bakelit lemezek is, ennyiért :-) Választottam 6 lemezt, - tökéletes állapotban lévő klasszikusok, - meg három könyvet: Spiró-tól A jövevényt, - lehet, hogy ezzel már bepróbálkoztam a könyvtárból is, de biztos hogy beletörött a bicskám, mert nem rémlik a történet, -, A.A.Milne-től a Micsoda 4 nap-ot, és az Operák könyvét, - operából most kezdem egy kicsit kikupálni magam, eddig nem túlzottan voltam oda érte ...
És szerintem még jövő héten is visszamegyek böngészgetni :-)
És még egyszer köszönöm az ide vezető linket :-)