rocky reloaded
2017.06.06
|
|
0 2
9931
|
Öcsisajt, el is olvastad a cikket? Mert abban biza az áll, hogy szinte elképzelhetetlen, hogy a választási eredményeket a ruszkik manipulálni tudták volna. Info csak neked: Én ugyan csak egy kis senki vagyok, de én is minimum 20 adathalász e-mailt kapok naponta, de az ismeröseim is. Úgyhogy ez egy mindennapos dolog. Ráadásul az adathalász e-maile-ek kiindulási pontját még egy mai kiscsoportos is tudja manipulálni. Inkább az a kérdés merül fel, hogy az annyira fejlett IT-tudású USA-ra egy ilyen rutin adathalász dolog komoly fenyegetést jelenthet? A biztonsági szerveknél már minden szinten régen egy csomó alkalmatlan idiótát ki kellett volna rúgni, s nem kiszivárogtatással meg fake news gyártással, libnáci hisztivel, szenátusi meghallgatásokkal, politizálással, meg hasonlókkal kellene onanizálni, hanem keményen és professzionálisan dolgozni. Az usák biztonsági szervek biza itt tökéletes dilettantizmusról tettek tanúságot, s valószínüleg jobban jártak volna, ha csendben maradnak, s a felfedezett hibákat kijavítják. Ehelyett kiváló támadási felületet nyújtanak Trumpi-nak, mert normális körülmények között totális alkalmatlanság miatt ki kellene azonnali hatállyal a CIA és NSA fönököket rúgni, mint a Comey-t valagbarúgta Trumpi. Biza még az is lehet, hogy az adathalász E-Mail-ek valamelyik usák biztonsági szolgálattól egy false flag akció keretében jöttek. További jó nedves álmokat kívánunk neked. |
Előzmény: Supremes (9925)
|
|