annamari073 Creative Commons License 2017.06.04 -4 1 105

Örülök, hogy meg voltál elégedve a mai alvásoddal. Én is egészen meg voltam elégedve az enyémmel:) Végre sikerült 8 órát aludnom, ami ilyen-olyan okok miatt az elmúlt pár napban nem valósulhatott meg.

Azt vettem észre, hogy minél nagyobb a szárazság, annál jobban eszik a madarak a gyümölcsöket. Gondolom, hogy szomjasak szegények.

Nálunk ma délutánra megérkezett a hidegfront. Jókora zuhé volt, még most is esik. Szerencsére jég nem érkezett vele együtt.

Mivel a férjem nagymamája Hódmezővásárhelyen lakott, ezért jó párszor megfordultam Szegeden is, amikor őt látogattuk. De mióta 1994-ben meghalt, azóta sajnos, nem voltunk arrafelé, így Szegeden sem. Pedig szép város, legalábbis amennyire az emlékeimben él.

(sajnos, ma délután az egyik hatalmas hím fekete macskánk elpusztult. Szegény, már csak nagyon ritkán járt vissza, csak nagyon alkalmanként, most mégis hazajött meghalni. A fiammal temettük el, el sem tudom képzelni, hogy mi lehetett baj. Lehet, hogy mérgezett egeret fogott. Bár arról azt mondják, hogy fokozatos elgyengülést okoz, mivel gyakorlatilag elvérzik az állat. Ő pedig - mármint a szép fekete macskánk - pár napja még ereje teljében volt itt nálunk)

Előzmény: püfffneki (104)