annamari073 Creative Commons License 2017.05.31 -4 1 98

Mára virradóra én is keveset aludtam, mivel ma megint szakmai gyakorlatra ment a fiam. Tegnap későn sikerült ágyba kerülni, így alig hat órai alvás jutott most.

Az általános alapműveltséghez sok minden hozzátartozik. Többek között történelmi, biológiai, vallási, művészeti, földrajzi kérdések is. Az irodalmi jellegű kérdések csak részei lehetnek az általános műveltségnek. (úgy hiszem, ahhoz kellő alapműveltséggel rendelkezem, hogy bármilyen kvízkérdéses vetékedőműsorban megálljam a helyem. Az ilyeneken való indulásra már sokszor bíztattak, de mivel szorongós vagyok, ezért sosem volnék képes élőszóban versenyezni)

Számítógépes játékok közül a Kvízpartot és a Honfoglalót szoktam játszani. Bár nagyon kevés a szabadidőm, úgyhogy legfeljebb hetente egyszer-egyszer.

Sajnálom, hogy nem tudsz unokázni, az sokat tudna lendíteni a közérzeteden. Az édesanyámnak is az unokái jelentik a felüdülést. Hiába nagyok már a gyerekeim, mégis nagyon várja őket, amikor hozzá mennek és ott töltenek pár hetet.

Tökéletesen megértem, amit írsz. Ezért sem szeretnék tovább élni hatvan éves kornál. Remélem, hogy lesz rá erőm, hogy megtegyem, amit kell tennem, ha elérem azt az életkort...

Hogy van a kezed?

Előzmény: püfffneki (97)