Batri Guszti Creative Commons License 2017.05.31 0 0 9480

A formig is tette a dolgát szépen, nem volt panaszom rá.1 éves korában jóval több pénzért tudtam eladni mint ahogy vettem.Alig kellett pótolni az Esabhoz. A hegesztésével megvoltam elégedve.Viszont az Esabot jóval pontosabban betudom állítani egy hegesztéshez a fokozatnélküli beállítás miatt.Valamint az ív korrekció állítása is nagyon hasznos dolog.

Nekem megérte a mobilitás miatt is.könnyebben tudom hurcolászni ha kell, és télire is egyszerűbben tudom tárolni bent a házban nem pedig a nedves fűtetlen műhelyben.

Azt sajnálom az egészben hogy nem a 200-ast vettem meg, igaz ahhoz még egy 100E ki kellet volna gyüjtenem.

Viszont egy sanda/randa gyanú kezd ébredezni bennem ezzel a kistestvérrel kapcsolatban.

Minden 200-as  gépnek mint pl  az Esab,Migatronic, vagy a Kemppi megvan a kistestvére.Ez az Esabnál a 160-as.Mikor összehasonlítom a rendelésszámokat az alkatrészekről minden egyezik a két gépnél.Szerintem azok az alkatrészek amik nem teljesítik a 200-as gépbe való teljesítményt, pár %-kal elmaradnak azok kerülnek beépítésre a kissebb gépbe.Bár ne lenne igazam.

Lásd a képet.Ott látszik hogy a 160-as hoz és a 200-as hoz is egyforma a trafó. 

Előzmény: vaz05 (9478)