annamari073 Creative Commons License 2017.05.30 -4 1 96

Én sem nagyon szeretem, ha éjszaka közepén kell felébrednem. Pedig ma ez volt a helyzet. Szegény fiamnak ment a hasa, kb. fél 12-től fél 2-ig járkált a vécére. Igyekezett nagyon csendben jönni-menni, de - amint Te is tudod - egy bizonyos gyerekszám fölött az anyák elég éberalvók lesznek, úgyhogy sűrűn megébredtem. Közben azon agyaltam, hogy vírusfertőzést kapott-e el vagy csak simán valamelyik ételtől megy a hasa? Fél 2 után sikerült visszaaludni, emiatt most elég fáradt vagyok.

Utólag is váljék egészségedre a borsófőzelék fasirttal! Egy kis mexikói zöldségkeveréket és spenótot ettem ma, céklasalátával. Elég diétás étel :)

Nem ismertem Jane Austent. Ahogy pár napja írtam, az utóbbi évtizedekben nem olvasok szépirodalmat. Kamaszkoromban pedig leragadtam a két Bronté nővérnél, Charlotte-nál és Emily-nél. Akkoriban sokat olvastam még Dumas, Stendhal, Victor Hugo regényeit, meg rengeteg indiános könyvet, és valahogy elég is volt a romantikából meg a kalandokból :)

Nincsen kedvenc állatom. Micó cica aranyos lehet, gondolom, most már többet van otthon, hogy lecseng a párzási szezon.

Igen, így már értem, hogy Te is úgy érzed, hogy idős korodban már kezd nyűg lenni az élet. Én kb. hatvan évet gondoltam magamnak, illetve azt tűztem ki célul. Azt gondolom, hogy addig többé-kevésbé talán még egészséges az ember, onnantól kezdve kezdenek jönni a nyavalyái.

Te sokat unokázol? Úgy értem, hogy a fiaid gyerekeire sokat vigyázol fel?

Előzmény: püfffneki (95)