Törölt nick Creative Commons License 2017.05.29 0 1 6382

Semmi másért nem énekelte Nektek az egész tábor, mert irónia az egész és ha nevezhetem annak, akkor trollkodás. A nagy döbbenet az arcokon azért volt az első dalnál, mert egyszerűen senki nem értette/érti a táborunkban, hogy valóban mi ebben a vicces és hogy miért akkor szólalt meg.

Sokáig azt hitte a tábor nagy része, hogy a sárga lábú cinege azért van mert az akkor éppen aktuális edzőt megpattintották a közeli faluban... Aztán amikor kiderült, hogy a csarnok beszakadással van összefüggésben ill hogy a sólyom nem is sólyom, hanem egy szárnyaszegett madár (címert is csinált rá valaki), akkor már pláne nem értettük, mi köze ennek hozzánk...

És mivel ezt hallgattuk egész évben, plusz dalolta boldog boldogtalan, ezért fricska volt, hogy ez szánalmas kis cinege 2-0-ra vezet a hatalmas vörös ördögök ellen...

Szerintem tökéletes fricska volt... de ízlések és pofonok... ahogy szerintetek az első pillanat adta az erejét, nálunk már az első pillanat is döbbenetet szült, hogy ennyire hogy lehet szint alá menni, de mondom nálunk /nálam az érik a szőlő is gagyinak számít a jégkorong meg kézi meccsen...

Jól szóltunk, amióta Visziék sajnálatos családi tragédiája miatt, új Capo van, sokkal jobban dörren a tábor, meg nyilván az eredmények meghozzák a hangot is, de én is úgy gondolom, hogy az egyik legjobb idegenbeli egységes fellépésünk volt ez most és -10-nél is jókat dörrentünk.

Szerintem a másik oldal is tud jól szólni (sőt valóban a legjobban az országban), de látszik, hogy a lelátón is van széthúzás nálatok...

Előzmény: realfan (6380)