repcsepista
2017.05.29
|
|
0 0
1337
|
Én egy kis kertészlegén vagyok, csak ippeg nem lehet legénkedni sss... 1.: Ha te ténleg Örökké akartál élni, s az szerint tengeted -lengeted itti...na mielőtt lettél volna! -smirna! -fsss... ami ha te nem akarasz tudatosan Örökké élni... az ollan hogy ha sose lettél volna! -stbbb... Tehát ha valaki ténleg Örökké akarok élni lenni... az azonnal az Örök életében virágzik... Ettem szőllőt most érik most érik most érik? Virág Erzsit most kérik most kérik most kérik? ... -nacsak ez a dal jutott most eszembe... 2.: Csak Jézus aki a Napok Napja jelenések vannak. Abba a pillanatban ha te Örökké akarsz élni... te neked megvan...az a tested ami a tied, s van Napod... osztán azt csinyáls (csak nyálalni lehet) amit ami ami amiből...neked hasznod van... értem, amiből nekem (szemed kinyitottad?) hasznom van...az lenne hogy gyüjtsetek kincseket...na már itt a bazárimajom makkog...gyüjtsetek LELKÜIDET A MENNYEKBEN AMI ITT A PLAFON ON... Mmocst a BbLiába is csak OLLAN MINT JÉZUS JELENÉSEK VANNAK... Naha aha aha aha... csak JÉZUS AZ JÉZUS S CSAK JÉZUS... a NAPOK NAPJA S VILGOSSÁG OK ÖRÖK VILÁGOSSÁGA... s csak ha ÖRÖKKÉ AKARASZ ÉLNI...VISSZA EMLÉKEZEL A NAPODRA PADRA... AMI AKI AZ ÉN ÁBRÁM, AZ LÁTJA A NAPOMAT S AZONNAL NEKED IS VAN ÖRÖK NAPOD VILÁGOSSÁG GOD...NA MOST A HAN GOD ELÁRUL RÖGTÖNTE TE TE TE... 3.: Most mindenki haragzik rám, a családom is mert ollan mintha eszeveszett hülle lennél...hagy abba ezt a prédikáls...tiszta fene feltünési mániád van...na már nem is tudunk beszélni...az abcullaultima ahol irtójólérezzegtem magam az az IMA ÖSSZEJÖVETELEINK (az 1950-s években) LINK LANK LAKOTOS...VOLT!?-NEM MERT MINTHA... OTT LENNÉK AZAZ BENNEM VAN MÉG...(azok szép napok, na én csak arra...gondolok....mikor együtt volt a családunk meg ma is nekem csak az a szép...Az a szép az a szép... akinek a szeme kék akinek a szeme fekete, na azok akik szeretteim, mert én szerettel gondolok rájuk? - azok is velem vannak... akkor is ha juk? - nem fekete hanem Vahon fent a FényHonunkba (itt a pad láss) ismét látjuk é... pösze hogy látjuk de ahoz kell Jézus kinyitotta... nyisd ki...szemed...azonnal látok látok lát ok...) Ajajjj... most a szüleim környezétebe csak ha a prádikátor...párttag vala...(az pártunk kurományuk jelölte ki meg fizette tröbbet) 1956 után...akkor csak a BbLiát szabad beszélni...ami totta ma már az Egekbe az Isten? - csak a Magyaroknak van... felé...az nem jelenti hogy Isten széke felé...ill.- a BbLia igazát mond hogy felé...(fideljék ha vakok az pont ott a pont ahol nin, ellenben érzik a szaGod...) NA HA VALAKI TÉNLEG UGY ÉRTI HOGY ISTEN FELETT... MONDUK AZ MÁR NIN! MERT AKI A VILÁGOSSÁG OKÁT TAGADJA AZ VAK VAK VAK...NIN!!! NEM VOLT NEM LESS LESSS... 4.: Ennyi bevezető után, ami kellett... hogy egyszerre itt van a a a... a Szellemek vagyunk csak világai... Na most betoppantam a Fehér -Házba mint karbantartó (janitor) hellen esetben villanszerelő...(ami valóban is létra volt... felállitva ami az alkalom szüli a tolvajt) Az egyik... nagy terembe jelen voltak...monduk a a a... a legnagyobb... a harmadik legnagyobb... Bloondy után ha vesszik a Vicce Prezidentát... utánna... Nem irom le pontosan hogyan... de testet öltve... rögtön mint a a a... The Cronicles of Riddick filmben vannak a FEHÉR SZELLEMNŐK... ezen a szinten ollan mint Kellianne Conway (aki szintén...de maga a SZELLEMLÉNYEK AZOK..ECSETLEG HASONLÓSÁG) de mondom... mielőtt testet ölthettem volna! -smirna! -fsss... nekem ütközött AZ EGYIK SZELLEMLÁNYLÉNY...(ANGYAL) s mint egy vihar...kitaszitott a teremből... Innennn... vegyük ugy...hogy van amit fizikaki szemmel sem látunk, ha igen mit... na templomát az illetőnek hogy kinba van, vagy a zsinagógájájájájjj... zsizsik zsinatolnak szagosakat (békegalambokat ereszgetnek) tojnak... pac pac pac... |
|