realfan Creative Commons License 2017.05.28 0 0 6380

Szerintem egyszerűen a cinegés dal erejét az adja, ahogyan először megszólalt. Vannak erről felvételek a youtube-on asszem, de nyilván az ilyeneket át kell élni, nem adja vissza igazán a hangulatot egy videó. Nagyon sokkal vezettünk a Falco ellen, rákezdett erre a tábor és szinte az egész csarnok átvette, óriási hangulat kerekedett és hosszú percekig csak ez ment, amire az ellenoldalról nem is érkezett válasz. Nagyon fontos ebben, hogy nem csak a tábor nyomja. Sem a szövege, sem más dolog miatt nem emelkedne ki ez a dal amúgy. (Egyébként az első alkalom óta nem is szól úgy, még most sem rossz, de nem hinném, hogy ez egy örökzöld lesz.)

A hugyozós dolog gáz úgy ahogy van, én a klub helyében az elhatárolódás mellett a néhány meccses (mondjuk idei szezonra szóló) kitiltást is megléptem volna. De ez is csak vélemény. A falcósok nem kreatívkodták túl a dolgot, párszor nyomtak egy "hugyosok, hugyosok" rigmust - ennyit minimum megérdemeltünk. Lehet, hogy kedden tesznek még erre egy lapáttal, de szerintem jövőre ez már nem lesz téma.

Előzmény: - Marky - (6379)