realfan Creative Commons License 2017.05.28 0 0 6378

Tegnap jól szóltatok, az új dalok is ülnek, a hugyozásra is reagáltatok. Szerintem hangulatában jó derbi volt. 

Érdekelne a véleményed egy dologgal kapcsolatban, ha ott voltál tegnap, ha nem. Igazából ha létezik ilyen (márpedig elvileg igen), mint szurkolói kultúra, akkor ez ilyen típusú kérdés, ezért az ide betérő semleges szurkolók véleményére is kíváncsi lennék.

Akármennyire is cikizik egyesek, egyszerűen tény, hogy az elmúlt évek egyik legnagyobbat szóló zrikálása a "cinegedal". Amikor először toltuk Körmenden, hatalmasat ütött, dermedten néztétek/hallgattátok ti is az előadást. Aztán persze különböző módon nekiálltátok kifigurázni és gázosnak beállítani, hogy mi ilyet éneklünk - ez oké. Tegnap viszont erősen meglepődtem, amikor a meccs végi ünnepléskor rákezdtetek erre, jó hangosan, olyan egész táboros módon. Ahogy olvasom a fórumotokat, nagyon büszkék is magukra most a falcósok és hát látszik, hogy a terv szerint ez is olyan lesz, mint az "egy csapat van Vas megyében" rigmus, hogy átvettétek, és éppen az fogja mindig énekli, akinek nyer a csapata. Ez számomra nagyon-nagyon (egyelőre nem használok más szót) furcsa. Most azt hagyjuk is, hogy ezzel az elmúlt egy-másfél évnyi hozzáállásotokat húztátok át egy tollvonással, mert eddig se hittük el, hogy szerintetek ez csak egy béna húzás a részünkről. A tegnapi nappal végképp aláírtátok, hogy ez mennyire zavar(t) titeket. Ami érdekelne, hogy szerinted/szerintetek ez így nem furcsa válasz/megoldás/reakció a részetekről? Egy az egyben eltoltátok ti is, kárörvendve, ennyi, majd ezt óriási húzásnak értékelve fel is veszitek az új ünneplési koreográfia alapelemei közé.

Persze a célját értem, hiszen egy jó nagyot szóló zrika vitorlájából akarjátok kifogni a szelet, de azért ennek vannak más módjai, mint szimplán előadni ugyanazt.

Meggyőzhető vagyok, várom a válaszod.

Előzmény: Real013 (6377)