mephysto Creative Commons License 2017.05.26 -1 0 11549

szia Gábor,

nézd a dolgot kicsit objektíven. egy ilyen fórumon (de igaz ez más márkákra is) nyilván a problémákat fogod olvasni, hiszen ki az, aki folyamatosan arról tudósít egy ilyen helyen, hogy gyerekek, mióta jó az autóm és csak kötelezőre kell hordani... nyilvánvaló, nem?

Az én történetem egy 2005-ös 1.4-es 5 ajtós volt... igazából két nagyszervíz volt rajta, kötelezők. nekem a 11-12. éveben kezdtek problémák jönni, ami azt gondolom normális ennyi idő után (egy hátsó fékmunkahenger beállt, hátsó toronycsapágy, stb...). világ életében márkaszervízbe hordtam, soha nem volt kókányolva.

Én azt gondolom meghálálta, sosem hagyott cserben. Évente egyszer olaszország oda-vissza két fővel, fullra pakolva (kb. 1600 km oda-vissza), 95%-ban városi használat...

Természetesen a P0300-as mókát mondjuk én is benyeltem, azt sajátzsebre sajnos, de ezen és a fentieken kívül csak kopó alaktrészek voltak cserélve (gyárira mindig). Ezen kívűl nem kellett semmihez nyúlni a motortérben!

Egy hete én eladtam a gépet, de inkább szép emlékek vannak róla, mint rosszak, szóval... nem olyan rossz autó aza Lacetti... :)

A chevrolet név pedig ne vezessen félre ez egy deawoo valójában (de majd kijavítanak, ha nem így van :) )

Előzmény: Törölt nick (11547)