HA-KHJ Creative Commons License 2017.05.23 0 0 24807

Tisztelt fórumozók!
Segítséget szeretnék kérni!
Nekem is megakadt a forrásban a sörlé.

Összetevők:
3,5 Kg. Bohemia Pilsner
0,5 Kg. Caracristal

0,2 Kg. Müncheni I.

19 liter sörlé 1.058 lett a vége.
1 zacskó Us-05 élesztő, sörlében 24 órán át keverve mágneses keverővel.

21-22 C fok hőmérséklet. Este ment az érlelő kannába az élesztő, reggelre másodpercenként buggyant a kotyogó. Ez ment is három nap három éjszakán keresztül.
Vasárnap reggelre leállt. fertőtlenített csövön keresztül fújtam levegőt a kannába még jó habos nem lett a

lé. Valamennyi nyomás van a tartályban, látni a kotyogón.
Ilyenkor mi a következő lépés?