HA-KHJ
2017.05.23
|
|
0 0
24807
|
Tisztelt fórumozók! Segítséget szeretnék kérni! Nekem is megakadt a forrásban a sörlé.
Összetevők: 3,5 Kg. Bohemia Pilsner 0,5 Kg. Caracristal
0,2 Kg. Müncheni I.
19 liter sörlé 1.058 lett a vége. 1 zacskó Us-05 élesztő, sörlében 24 órán át keverve mágneses keverővel.
21-22 C fok hőmérséklet. Este ment az érlelő kannába az élesztő, reggelre másodpercenként buggyant a kotyogó. Ez ment is három nap három éjszakán keresztül. Vasárnap reggelre leállt. fertőtlenített csövön keresztül fújtam levegőt a kannába még jó habos nem lett a
lé. Valamennyi nyomás van a tartályban, látni a kotyogón. Ilyenkor mi a következő lépés?
|
|