hayabusa123
2017.05.21
|
|
0 0
121292
|
Szaisztok!
Ezt a benzinszagot én is érzem,ha fékezek,folyást nem találtam,tegnap vettem 307-es 1.6 benzin,2001-es.Hibakod nincs.Vásárláskor nem gondoltam nagy problémára a jobb index nem műkődőtt,gondoltam,izzó,hát nem az izzó mind jó,áram nem megy a jobb oldalra.nyitás záráskor is csak a bal oldali index jelez,a jobb nem,biztiket néztam a bal oldalt a műszerfal alatt mind jó,a motortérben az akai melett is jók,egy 30A ki volt menve.vészvillogáskor is csak a bal oldal működik.Nagyon érdekes hiba kiváncsi vagyok ti találkoztatok már hasonlo hibával. Ha lehúzok a kománykapcsolóról minden csatit,akkor is működik a vész villogó de akkor is csak a bal oldal,de ne kattog a relé ilyenko hiaz a relé a korm.kapca.van.Megtaláltam azt a két vezetéket amin kijön a villogó áram a jobb bal oldalhoz ezek a műszerfal alatti biztáblában van,és itt nem jön ki áram jobbra indexeléskorha áramot adok a vezetékre villágít a jobb index
itt tartok a vizsgálatban a kapcaolási rajz nem alapos de rájöttem azért mert a biztosítéktábla maga az agy mi nem javíható
szerintetek? |
Előzmény: Papalac (121291)
|
|