Rahed Lee Creative Commons License 2017.05.17 0 0 9397

A megbízhatatlan gép amatőr szinten is nagy szívás. Vállalom azt a véleményemet, hogy egy bizonyos készülékház méret alatt nem lehet megbízható, terhelhető gépet építeni. Kicsi trafó, kicsi ventillátor, rossz hűtés, alulméretezett hűtőbordák stb.

A Stahlwerk és a Jasic kínai származása ellenére egész más kategória. Mindkettőt láttam már komoly vállalkozásokban, ipari körülmények között termelni hosszú időn át, minden gond nélkül. Ha újra AC-DC awi vásárlásra adnám a fejem, akkor Stahlwerk lenne.

A Jasic Mig 200-as gépemen, már a méreteiből is látszik, hogy nem amatőr kategória. Amikor használtan és eléggé viharvert állapotban megvettem, szétszedtem apróra és újra összeraktam. Teljesen felújítottam, de az esztétikai beavatkozáson kívül (festés, feliratozás, digit kijelzők cseréje). Semmire egyébre nem volt szükség. Nagyon profi építésű, tágas, szellősen szerelt masina. Dög nagy huzaltolóval, rendes alkatrészekből összerakott panelek, nem apró, felületszerelt, zsúfolt elektronikák, mint a kisebb gépekben. Én nagyon elégedett vagyok vele.

Előzmény: sz_cs_k (9396)