repcsepista
2017.05.11
|
|
0 0
1335
|
Hod mi (nem) történik a nádvilágba ...cupán cak érzem.. a szagát át tá tá tá... 1.: Szeretett János a szeretett tanitványa volt tegnap (mára) a coasttocoaston... http://www.hogueprophecy.com/ - már sokszor feltettem ide... na nem sokat mondott...kivéve ami érdekes kess... U.S.A. nem volt hanem lesss... nos ezzel mékis mindent meg meg nem nem meg mondott volna! -smirna! -fsss... 2.: Teccetek fidelni mert igenis összevág amit irok -sirok...Siroká káccc...strana magyaradnaja... sazlonnal...klérdelek...mi az ami itt nem loan? - a szem mü kuku kukucc ha lenne? - volna! -smirna! -fsss... 3.: Bloondy... előbb Dondy-nak hivtam, lásd Zorro Don(kivóta) Dijega deee... na egyedül ő aki nem zsidó az egész branchba -ranchba baba... ami ha ő mindenkinél előbb IZRELER IBEREL S MINDENKINÉL TÖBBET TETT VESZ IZRELEREK IZRLERÉÉRT...ami igaz eddig... azaz OLLAN HOGY U.S.A. az akik...na monduk egyedül a ciss palesztina még pisss...na a több már csak LEREK LERE... MI VAN A LERBE? 4.: Tota egyetértek JohNUNkal... monduk egyzer ha gőzzük tüdővel a CONTITUTIONA HONA ÉGISZÉP HAZA MAGYAROK ORSZÁGA... talán tán tán tán... kán kán kán... igy MONDUK meredek mindenkinek aki BE AKARNAK ILLESZKEDNI...kezdem Bloondinkkal... NA U.S.A. FIRST...tota abcaultima az izrelerek izrelere gizsigeredereka van jeee... van a nakába puccos zeggel a Goldgotán Bloondy sss...had csapjam hozzá...az F.B.I... főnőkéja... 5.: Mondtam hogy a LEGNAGYOBB ANGYALKA fog a LÁNOK ÜLNEK A TRORONBA ARANNCOCCURBA NA ARANÉR... A LEGNAGYOBB LÁN FOG BEJÖNNI A CSŐBA...A TRÖBBIT LERUGTA...na Jamynk...nincsak U.S.A. CONTITUTINAZIJA VAGYOK...VELEM KECCKE U.S.A. ORSZÁGOK ORSZÁGA TESTEVÉRE NAPNÉPE CSAK... sóval hogy miért menesztette te te te... 6.: Azért mert sokkal magasabb vala Jamy (James) a jobbat nem kivánhatott volna! -smirna! -fsss...na van e hellenleg magasabb Jarredkajajajajajjj... ha van, akkor az is kösse fel a datyájájájjj... cak viccc... na mos zacc nékü menkü ku ku kukuuu... rékakuuu... 7.: Tehát... ollan hogy Jakabookorország??? - na izreler s annak is a lerek lere...nézd csak mi van körötte te te te... zokvetlen a a a...szemen szedett igazságod vagy nin God... vala valla God... 8.: Bloondynk azért lett Bloondy mert csak pu! -csak puzz pu puppuznia lehet... na meg tüzz tüzz tüzz...fired... Bloondy: I was to Fire comám Comey anyway sénis kusis stoy! Na monduk...ha még nem de mocst vad sss... Bloondy...előbbn utóbb magát is vagy farta... vagy FIRE pire pire pac pac pac... 9.: BondUK minden amcsi előbb: mellik lUKba tegyek...nincsak U.K. akik bebitatták magukat mikor létre hozták 1917 BelffeggOr rorrr... a U.K.K.--- ami egy puccos (fenekkel a nakunkba) kis puppos gyere (szemink kifssva) gyerek...NA MOST ANNAK VAN EGY 1ALMA... FA FFF... Nehéz a rézz ágyu... U.i. Minden amit leirtam álmom igaz, s állom a sarat...te te te...apám! - te birod a strapát? - brrr... |
|