ufonauta2 Creative Commons License 2017.04.29 0 0 4758

Üdv a topiktársaknak!

Tavaly óta nem jártam itt, mert úgy volt, hogy az idei nyaralásunk Erdélyben lesz, de a fele társaság visszamondta, így elmarad az erdélyi utazás. Most utolsó pillanatban kapkodva kerestem helyet és baromi szerencsés módon júli 22-től, aug 4-ig felszabadult egy stúdió a tavalyi helyünkön, így ismét Dalmácia, ismét Blace lesz az úticél. :) Megint Bosznián keresztül. Mivel tavaly baromi jól éreztük magunkat, így nem bánom a dolgot. De tavaly vasárnap délután értünk a metkovici átkelőhöz és így is jó fél órát várakoztunk. Most ugyanez szombaton lesz és már előre félek. Tavaly nem találtuk meg a Gabela polje-i átkelőt. Figyeltem baromira, oszt egyszer csak már Metkovicnál találtam magamat. Remélem idén szerencsésebb leszek. Tavaly jártunk először Boszniában. Köszönhetően ennek a topiknak és idén már nem is gondolkodok a horvát autópályán. Útvonalunk a tavalyival megegyezik: LINK A júli 21-e, péntek éjszakát ismét a jajcei Plivsko Jezero kempingben töltjük, ahogy tavaly is.

Kérdezném az öreg motorosoktól, hogy tavaly óta van e valami, amire jobban oda kell figyelni az utazás során?